dijous, 25 de setembre del 2014

“El Peix al Plat” obre el cicle de conferències de La Remolatxa

Des de l’Associació de Consum Ecològic La Remolatxa de Vic iniciem, el proper dissabte dia 27, un cicle de conferències relacionades tant amb el consum de productes ecològics i de proximitat, com amb altres iniciatives relacionades amb l’economia del bé comú.

El cicle s’iniciarà amb la presentació del projecte El Peix al Plat. Aquest projecte pretén divulgar aspectes com les problemàtiques relacionades amb el consum de peix, les normatives de l’etiquetat del producte o les alternatives existents per a la compra responsable del peix. A més, El Peix al Plat porta a la pràctica el seu projecte oferint productes del mar frescos i de proximitat, obtinguts emprant les tècniques de pesca que són més respectuoses amb el mar.
La xerrada començarà a les 11:30 del matí i es farà al mateix local de La Remolatxa (C/Fusina 32 de Vic).


La Remolatxa és una associació que es va crear a finals del 2008 amb l' objectiu d'avançar cap a un consum més responsable amb les persones i el medi. L’associació ha evolucionat al llarg del temps, i actualment pretén anar més enllà del simple consum de fruites i verdures ecològiques. En aquest sentit, actualment La Remolatxa ofereix una gran varietat de productes (carn, granel, cosmètics, fleca, etc.) als seus socis en modalitat de cistella oberta. Paral·lelament, l’associació pretén continuar realitzant tasques de divulgació per a promoure pràctiques de consum més sostenibles i responsables, i al mateix temps potenciar la cooperació com a model de participació ciutadana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada