dilluns, 16 de febrer del 2015

“BATUT VERD PER DEPURAR”


El 14 de març la Núria Roura, coach nutricional, vindrà a La Remolatxa a fer una xerrada d’alimentació saludable, energètica i nutritiva.

Per això, abans, hem fet una ullada al seu bloc, i us deixem una de les seves receptes:

BATUT VERD PER DEPURAR”

         Ingredients (per 2 persones)

  • 2 pomes molt grans
  • 2 manats de api
  • 1 cullerada de maca
  • 2 cullerada de chía
  • stevia al gusto
  • 1 culleradeta de canyella
  • 2 tasses grans d’aigua
    Preparació
  • Preparar tots los ingredients.
  • Tallar les pomes i posar-les a la batedora.
  • Tallar l’api i afegeix a la batedora fins omplir-la fins a dalt
  • Afegir la maca, la chía, la canyella i la stevia.
  • Batre dues tasses grans de agua.
  • Batre tot fins a obtenir la cremositat desitjada.
    Notes
  • Si l’api no t’agrada, pots canviar-lo por espinacs, col o remolatxa, per exemple.
  • Si no tens chía, ni maca, ni canella, no passa res, comença per la base de fruita + la verdura + l’aigua.
  • La stevia i la maca son reguladores del sucre a la sang.
  • La stevia endolceix el batut, però també podríem posar-hi dàtil, sucre de coco,...
  •  La chía aporta proteïna, grasses saludables y omega al batut.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada