El 14 de març la Núria Roura, coach nutricional, vindrà a La Remolatxa a
fer una xerrada d’alimentació saludable, energètica i nutritiva.
Per això, abans, hem fet una ullada al seu bloc, i us deixem una de les
seves receptes:
“BATUT VERD PER
DEPURAR”
Ingredients
(per 2 persones)
- 2 pomes molt grans
- 2 manats de api
- 1 cullerada de maca
- 2 cullerada de chía
- stevia al gusto
- 1 culleradeta de canyella
- 2 tasses grans d’aiguaPreparació
- Preparar tots los ingredients.
- Tallar les pomes i posar-les a la batedora.
- Tallar l’api i afegeix a la batedora fins omplir-la fins a dalt
- Afegir la maca, la chía, la canyella i la stevia.
- Batre dues tasses grans de agua.
- Batre tot fins a obtenir la cremositat desitjada.Notes
- Si l’api no t’agrada, pots canviar-lo por espinacs, col o remolatxa, per exemple.
- Si no tens chía, ni maca, ni canella, no passa res, comença per la base de fruita + la verdura + l’aigua.
- La stevia i la maca son reguladores del sucre a la sang.
- La stevia endolceix el batut, però també podríem posar-hi dàtil, sucre de coco,...
- La chía aporta proteïna, grasses saludables y omega al batut.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada