dilluns, 6 d’octubre del 2014

Per què et pot interessar fer-te sòcia de La Remolatxa?


1-Per la gran quantitat de productes ecològics i de proximitat disponibles:

La Remolatxa va més enllà del simple consum de fruita i verdura ecològica. Entre molts d'altres, els socis de La Remolatxa tenen accés periòdic a productes tant vairats com: fruita i verdura, fruits secs, pasta, pasta fresca, llegums, cuscús, arròs, fleca, vi, cava, cervesa,  carn (vedella, pollastre, porc), preparats vegetarians, ous, oli, sucs, begudes vegetals, conserves, cafè,...

2-Pel funcionament general, que és fàcil, còmode i t'ajuda a estalviar temps:

Les comandes són setmanals, mensuals, trimestrals o bianuals en funció dels productes. Les comandes es fan on-line tranquil·lament asseguts des de l'ordinador de casa. La recollida de la cistella de productes es fa a partir de dimarts al vespre en horari de botiga. Les cistelles que no es recullin el mateix dimarts al vespre es guarden a la càmera frigorífica per tal de preservar al màxim les qualitats dels productes. És magnífic arribar a La Remolatxa, trobar-te la teva cistella preparada, carregar els productes i marxar. L'estalvi de temps amb aquest sistema és enorme. 

A part, les comandes són en modalitat de cistella oberta, és a dir, cada soci demana el que vol i quan vol.

3-Pels preus:

El descompte és del 15% en fruita i verdura respecte als preus de la botiga si la comanda es fa on-line. Si es compra directament a la botiga el descompte en fruita i verdura és del 5%. Per la resta de productes els preus són els fixats pel productor, sense cap càrrec addicional. 

La quota mensual de pertinença a l'associació és simplement de 2,50 €.

4-Per la implicació:

Cada soci col·labora en una de les quatre comissions: comunicació, compres i tresoreria, infraestructures o preparació de cistelles. El temps de dedicació setmanal és mínim, d'uns 10-15 minuts. A més hi ha una gran flexibilitat per a aquesta dedicació que pot ser presencial o on-line. 

Aquesta mínima implicació ajuda a enfortir els lligams entre els membres de la cooperativa. En aquest sentit La Remolatxa pretén anar més enllà del simple consum de productes ecològics i de proximitat potenciant la cooperació com a model de participació ciutadana. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada