dilluns, 19 de novembre del 2012

AMANIDA D'ESCAROLA AMB MAGRANA I VINAGRETA DE JULIVERT

1 Escarola
2 ous
40 g de bacon
50 g de nous pelades
30 g d'avellanes
1 magrana
Oli d'oliva

Per la vinagreta:
5 cullerades d'oli d'oliva
1 cullerada de vinagre
1 branca de julivert
Pebre
Sal

Treure les fulles exteriors de l’escarola i separar-la de la resta. Netejar-la amb aigua ben freda. Colpejar suaument la magrana perquè caiguin els grans. Partir-la per la meitat i desgranar-la.
Posar una olleta amb aigua i posar els ous a bullir, treure'ls al cap de 10 minuts, i pelar-los.
Fregir el bacon.

Rentar el julivert i picar les fulles que quedin esmicolades. Tirar-hi el vinagre i afegir la sal.  Batre amb unes varetes fins que s’hagi dissolt per complert. Aromatitzar am una mica de pebre i agregar l’oli lentament, sense deixar de batre, fins que aconseguim una salsa ben emulsionada.  Incorporar el julivert i remoure.

Barrejar l’escarola en un bol i afegim l’ou dur, el bacon, la magrana. Amanir amb la vinagreta, escampar les nous i les avellanes.

BON PROFIT!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada