divendres, 21 d’octubre del 2011

RECEPTES DE TARDOR

CASTANYES......

INGREDIENTS PER LA MASSA:
500 gr de castanyes
3 ous
150 gr de sucre integral de canya
125 ml de llet
una mica d'oli d'oliva
1 sobre de llevat en pols
gingebre molt (1 cullerada petita)
Una mica de nou moscada

Per la COBERTURA:
150 gr de xocolata de cobertura
50 ml de llet

PREPARACIÓ:
Fer un tallet a les castanyes i escaldar-les per pelar-les bé. Un cop pelades, posar-les a bullir uns 25-30 minuts. Quan estiguin bullides, escorrer l'aigua i afegir-hi els ous, el sucre, la llet, el llevat, l'oli, el gingebre i la nou moscada i s'ha de batre tot. Un cop batut, posar-ho en un motlle pel forn. S'ha de coure uns 45 min a 180 graus, de totes maneres, el pun t de cocció depen del forn (si és amb aire, si és de gas...), sabreu que està amb la prova de l'escuradents o bé pq queda un color dauradet molt maco. Quan estigui, es treu del forn i un cop refredat es desmotlla i es cobreix amb la cobertura de xocolata (que es prepara posant la xocolata amb la llet al foc fins que es desfà i es remena tot. Està boníssim!!!

1 comentari:

  1. L'he tastada i és boníssima. Jo hi he afegit cacau en pols a la massa i mmmmmmm...

    ResponElimina