dijous, 2 d’octubre del 2008

recepta...SOPA DE CARBASSA!!

Per començar.... una recepta ben senzilla.

Ingredients:

- 500g de carbassa
- 1l. de llet
- 2 ous
- pa torrat (opcional)

Elaboració:

Bulliu la carbassa tallada a trossets en aigua salada. Quan sigui ben tova, escorreu-la i aixafeu-ne els bocins fins que resulti una pasta ben desfeta. Passeu aquesta pasta pel passapuré i aboque-la en una sopera. Afegiu-ne un litre de llet ben calenta i dos ous batuts.

mmmmm.... Ja la tenim a punt! BON PROFIT!

1 comentari:

  1. Jo la vaig fer:
    1 carbassa
    1 ceba gran picada
    1/4 l. de llet aprox.
    Aigua
    Sal
    Pebre

    Pelem i tallem la carbassa a dauets petits, la ceba la piquem i ho posem a bullir dins una ola amb aigua salada durant uns 30 minuts. Ho passem per la batedora, i a foc lent, sense que bulli li afegim la llet a poc a poc, anem batent... El final li donem el toc de pebre i.... BON PROFIT.

    SIMPLE I BONISSIMA

    ResponElimina