Ingredients
3 cullerades de llavors de chía
1 tassa de llet vegetal sense sucre
1/2 culleradeta de canyella
1 poma
1 cullerada de llavors de canyam
1 cullerada de llavors de carbassa torrades
Preparació
- Deixar les llavors de chía en remull tota la nit amb la llet vegetal . No cal deixar-lo a la nevera per no prendre’l massa fred al matí següent.
- Trossejar la poma i afegir-la sobre el púding . Es podria substituir la poma per pera.
• Escampar una mica de canyella en pols .
• En el moment de consumir, afegir les llavors de cànem i de carbassa .
És un esmorzar baix en histamina que té un gust deliciós gràcies a la llet d'arròs i coco i la canyella . A més, amb la chía i les llavors de cànem aportem molts àcids grassos omega i moltíssima energia per tot el matí .
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada