TOMÀQUETS FARCITS
Ingredients (6 persones):
6 tomàquets
2 espàrrecs verds
75 gr. De olives verdes os pecat
8 fulls d'alfàbrega fresca
Oli d'oliva verge extra
sal
julivert picat
Elaboració de la Recepta de Tomàquets farcits:
Renta els tomàquets, talli’ls en forma de tapa
per la part superior I buida’ls.
Pica el tomàquet i posa’l en un vol. Pica les
olives i afegeix-les.
Retira la part inferior del tija dels
espàrrecs, pica'ls talla’ls a trossets per afegeix-los al bol. Pica les fulles
d'alfàbrega i ho poses al bol.
Amaneix amb un polsim de sal, un polsim raig
d'oli d'oliva i barreja-ho bé.
Omple els tomàquets i col·loca’ls sobre la
placa del forn. Pre-escalfa el forn, els courem durant 15-20 minut a 180 ° C.
Serveix els tomàquets farcits i escampa una mica de julivert picat per sobre.
Serveix els tomàquets farcits i escampa una mica de julivert picat per sobre.
CREMA DE LLENTIES AL CURRI AMB PATAES PALLA
Ingredients (4 persones):
250 g de llenties
1 ceba
1 porro
2 patates
aigua
Oli d'oliva verge extra
sal
1 culleradeta de curri de
1 culleradeta de pebre vermell
1 fulla de llorer
julivert picat
Elaboració de la recepta de crema de llenties
al curri amb patates palla:
Per fer la crema de llenties, piquem la ceba i
el porro i els posem en una cassola amb un raig d’aigua, un raig d'oli i
llorer. Afegeix les llenties i
sofregeix-ho.
Escampa el curri, ho cobrim amb aigua i cuinem
el conjunt durant 20-25 minuts.
Retira el llorer i tritura-ho amb la batedora
elèctrica fins aconseguir una fina crema.
Es cola i es manté calent.
Per fer les patates palla, pela les patates i
talla-les a tires molt fines amb la mandolina. Posa-les en remull una estona perquè
deixin anar el midó i escorre-les. Fregeix-les en una paella amb oli abundant fins
que quedin daurades i cruixents. Escorre-les en paper de cuina absorbent.
Per fer l'oli de pebre vermell, barreja de recipient
el pebre vermell, un raig d'oli i una mica de sal.
Serveix la crema de llenties al curri d'en
plat fons, amaneix amb l'oli de pebre vermell i a sobre posem les patates
palla. Escampa una mica de julivert picat per sobre la patata.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada