divendres, 30 de novembre del 2012


POLLASTRE SENCER AL FORN

INGREDIENTS:

- 1 pollastre de la Riera
- Alls, ceba, tomàquet, pastanagues, tronc d'api
- Sal i pebre
- Conyac
- Llard de porc

PER FARCIR-LO:

- 1 fulla de llorer
- 1 ramet de farigola
- 1 tros de cansalada virada o botifarra
- ½ llimona
- prunes, pomes, pinyons

PREPARACIÓ:

Poseu el pollastre en una safata o cassola que pugui anar al forn. Unteu-lo amb el llard per dins i per fora i sal pebreu-lo. Ara farciu amb tots els ingredients i el cosiu perquè no surtin.
Posar l'oli, els alls, la ceba, el tomàquet i les pastanagues dins la cassola al voltant del pollastre. Seguidament cap el forn a 200º amb aire. Aneu-lo vigilant, s'anirà enrosin poc a poc. Tireu-li el conyac i gireu-lo un cop perquè quedi ros tot ell. De tan en tan regueu-lo amb el suc que teniu a la cassola, perquè es va ressecant i així queda brillant i gustós. Al cap de 1,15 h estarà cuit.

Bon profit!       


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada