POLLASTRE SENCER AL FORN
INGREDIENTS:
- 1 pollastre de la Riera
- Alls, ceba, tomàquet,
pastanagues, tronc d'api
- Sal i pebre
- Conyac
- Llard de porc
PER FARCIR-LO:
- 1 fulla de llorer
- 1 ramet de farigola
- 1 tros de cansalada virada o
botifarra
- ½ llimona
- prunes, pomes, pinyons
PREPARACIÓ:
Poseu el pollastre en una safata o
cassola que pugui anar al forn. Unteu-lo amb el llard per dins i per fora i sal
pebreu-lo. Ara farciu amb tots els ingredients i el cosiu perquè no surtin.
Posar l'oli, els alls, la ceba, el
tomàquet i les pastanagues dins la cassola al voltant del pollastre.
Seguidament cap el forn a 200º amb aire. Aneu-lo vigilant, s'anirà enrosin poc
a poc. Tireu-li el conyac i gireu-lo un cop perquè quedi ros tot ell. De tan en
tan regueu-lo amb el suc que teniu a la cassola, perquè es va ressecant i així
queda brillant i gustós. Al cap de 1,15 h estarà cuit.
Bon
profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada