AMANIDA D'ESCAROLA AMB MAGRANA I
VINAGRETA DE JULIVERT
1 Escarola
2 ous
40 g de bacon
50 g de nous
pelades
30 g d'avellanes
1 magrana
Oli d'oliva
Per la vinagreta:
5 cullerades d'oli d'oliva
1 cullerada de
vinagre
1 branca de
julivert
Pebre
Sal
Treure les fulles
exteriors de l’escarola i separar-la de la resta. Netejar-la amb aigua ben
freda. Colpejar suaument la magrana perquè caiguin els grans. Partir-la per la
meitat i desgranar-la.
Posar una olleta
amb aigua i posar els ous a bullir, treure'ls al cap de 10 minuts, i pelar-los.
Fregir el bacon.
Rentar el
julivert i picar les fulles que quedin esmicolades. Tirar-hi el vinagre i
afegir la sal. Batre amb unes varetes fins que s’hagi dissolt per complert. Aromatitzar am una mica de pebre i agregar
l’oli lentament, sense deixar de batre, fins que aconseguim una salsa ben emulsionada.
Incorporar el julivert i remoure.
Barrejar l’escarola
en un bol i afegim l’ou dur, el bacon, la magrana. Amanir amb la vinagreta,
escampar les nous i les avellanes.
BON PROFIT!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada