Hola Remolatxes!
Aquí teniu la recepta del Brownie que vam menjar diumenge a la Font Salada.
Ingredients:
60 gr. de xocolata negra
125 gr. de mantega
90 gr. de farina
80 gr. de nous pelades
150 gr. de sucre
2 ous
Desfer al bany maria la xocolata negra i la mantega
En un vol desfer els ous i el sucre fins que quedi una pasta homogènia. Afegir-hi la xocolata desfeta al bany maria. Quan ho tenim tot remanat, afegir-hi la farina. La farina tireu-la a través del colador o un cedàs així evitem que surtin gromolls.
Trinxar les nous petites i afegir-les a la pasta.
Untar el motlle amb una mica de mantega i posar-ho al forn.
Enfornar-ho amb el forn calent a 180ºC. Temps de cocció entre 40 i 60 minuts segons el tamany.
Les mesures dels ingredients són per sis persones aproximadament.
Ja veure-ho que és molt fàcil de fer! animeu-vos!
Eva
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada