Per començar.... una recepta ben senzilla.
Ingredients:
- 500g de carbassa
- 1l. de llet
- 2 ous
- pa torrat (opcional)
Elaboració:
Bulliu la carbassa tallada a trossets en aigua salada. Quan sigui ben tova, escorreu-la i aixafeu-ne els bocins fins que resulti una pasta ben desfeta. Passeu aquesta pasta pel passapuré i aboque-la en una sopera. Afegiu-ne un litre de llet ben calenta i dos ous batuts.
mmmmm.... Ja la tenim a punt! BON PROFIT!
Jo la vaig fer:
ResponElimina1 carbassa
1 ceba gran picada
1/4 l. de llet aprox.
Aigua
Sal
Pebre
Pelem i tallem la carbassa a dauets petits, la ceba la piquem i ho posem a bullir dins una ola amb aigua salada durant uns 30 minuts. Ho passem per la batedora, i a foc lent, sense que bulli li afegim la llet a poc a poc, anem batent... El final li donem el toc de pebre i.... BON PROFIT.
SIMPLE I BONISSIMA